Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Satans synagogas och dess lakejers värsta mardröm


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 25 januari 2018 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Den värsta mardrömmen för Satans synagoga och dess lakejer är inte att det uppstår ett regelrätt krig i Sverige med allt vad det innebär. De vet hur de skall kunna skydda sig själva (sina nära och kära), komma undan, och kan alltid hitta syndabockar som de kan skuldbelägga när allt har lagt sig.
 
Deras värsta mardröm är att bli avslöjade som de lögnare de är (att det är de som ligger bakom alla krig och konflikter som har varit och som de fortfarande ser till att skapa överallt i hela världen) och att de grupper (folkgrupper) som de tror att de har virat runt sitt lillfinger gör gemensam sak. Att de (dessa grupper) vänder sig mot dem istället för mot varandra (vilket de sedan århundraden tillbaka har gjort, grupp har stått mot grupp och ideologier mot ideologier) och därmed omkullkastar deras plan för världen och för världens människor.
 
Satans plan för världen.
 
Deras värsta mardröm är idag, i Sverige, invandrare vars länder de (Satans synagoga och deras lakejer) har slagit sönder och samman och som i Sverige säger sanningen om vad som har hänt i deras länder och som händer i Sverige men på ett annat sätt.
 
I Sverige som är ett experimentland för de falska judarna och deras synagoga (Satans synagoga) har man via hjärntvätt (indoktrinering) och experiment istället för att kriga, lyckats skapa ett underdånigt folk (dumsvenskar) som i princip ställer upp på vad som helst så länge de garanteras skådespel (bolibompa/underhållning för vuxna på TV) och bröd (ett gott liv) som i det gamla romarriket.
 
En etnisk svensk går det alltid att slå bort som rasist eller nazist (det hör till det normala idag och ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.