Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

En tankebrottslings bror talar ut


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 28 januari 2018 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

I mitten av Januari lade vi ut en länk till en video på bloggen med titeln ”Sorry Mom, I was wrong about the Holocaust” där en kvinna vid namn Monika Schaefer, efter att ha konfronterat sin mamma genom att ställa frågan varför hon och övriga tyskar i Tyskland under andra världskriget inte gjorde något, inte agerade mot det påstådda utrotandet av ”6 miljoner” judar, fick svaret att vi kände inte till något ”systematiskt” utrotande av just judar (6 miljoner judar) av den enkla anledningen att det inte existerade något sådant. Se länk nedan!
 
Som Monika säger i sin video så är det inte ovanligt att man upprättar läger, arbetsläger, i krigstider (även Sverige hade ett antal läger under och även långt efter andra världskriget runt om i landet, vilket man från maktens håll har försökt att tysta ner, där man placerade in oliktänkande och då främst kommunister/fackföreningsledare, agitatorer och diverse löst folk eller med andra ord så kallade ”fiender” till den rådande regimen och så hade även Ryssland som vi ju vet, de så kallade ”Gulaglägren”) och självklart går det inte att förvänta sig en standard som på ett lyxhotell eller ens som på ett enstjärnigt hotell i sådana läger och med tanke på omständigheterna.
 
I dessa läger, arbetsläger, eller som de också brukar kallas ”koncentrationsläger”, gav man i regel de inspärrade fångarna minimalt med föda (definitivt ingen näringsrik föda) vilket resulterade i undernäring. Som en följd av undernäringen (samt hårt arbete) och dåliga hygieniska förhållanden frodades för ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.