Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Människa och människa


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 9 februari 2018 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Att inte vilja komma upp sig i samhället, inte vilja klättra på samhällsstegen trots att man har och har haft alla förutsättningar som finns till att göra det och som alltid har funnits och som är det klassiska, ett bra utseende, ett vaket huvud, en hjärna som är med, förmåga att kunna ta in information, analysera och delge information, kunna ta in språk, kunna lära sig ett språk lätt, men inte vilja använda sig av allt detta, av alla dessa förmågor/kunskaper (tillsammans med ett bra yttre) för att nå positioner i samhället, måste väl tyda på att det är något fel på en?
Alla intelligenta och intellektuella människor ilar ju fram som raketer i världen och tar tids nog sina platser. Själv står man kvar och undrar vad som hände med det hundraåriga eller det flerhundraåriga fina trädet som plötsligt blev nedhugget och dog när det sågades av och som inte kan växa mer.
Man går tillbaka till en förfluten tid för att man inte vill eller orkar med att leva i denna tidens hets. Det är hets som råder här och nu på alla de plan och det hetsas mer och mer med hjälp av olika hetsmedel.      
Hetsmedlen är och har alltid varit att sätta grupper mot grupper och när det inte går så bra som man önskat så importerar man hetsare från när och fjärran (så kallade flyktingar) som skall ställa till oreda och frågeställningar bland befolkningen.
Sverige har säkert ett av de mest utbildade befolkningarna i världen men samtidigt består Sverige av ett av de mest ”rättslösa” befolkningarna i världen och slutsatsen man kan dra av det är att en utbildad befolkning inte behöver betyda att d ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.