Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Korsfäst! Korsfäst!


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 12 februari 2018 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

Kyrkorna och samfunden har anammat det mesta av det gamla testamentet, bland annat att judarna är Guds utvalda folk om de har föräldrar som är judar. Om judarna, detta folk, inte tror på Jesus/Gud (är massmördare eller kriminella) spelar ingen roll enligt kyrkorna för de är ändå utvalda av Gud/Jesus och kommer så att vara ända in i evigheten vilket innebär att de kan tro på vad de vill och göra vad de vill och ändå vara utvalda av Gud/Jesus.
Handen på hjärtat och nu talar jag till er som kallar er kristna och som har läst Jesus/Guds evangelium, det nya testamentet. Är det verkligen så om ni läser NT och stillar ner er i bön? Säger då Jesus, den herre ni bekänner er till att judarna tillhör Guds utvalda folk i det nya förbundet?
Att ni måste åka på pilgrimsresor (utbildningsresor) till Israel för att stötta ett folk som inte tillhör eller vill veta av det nya förbundet i Kristus och som ägnar sig åt religion och som hatar Jesus lika mycket idag som de gjorde när Jesus vandrade på jorden och som skrek korsfäst, korsfäst! med den enda skillnaden att det är andra människor (deras efterkommande) som har tagit deras plats?
Dessa judar skriar idag som de skriade då när sanningen blev för närgången och vill än idag inte veta av sanningen om sina förfäder, de skriftlärda och fariseérna som numera har snärjt hela kristenheten i sitt garn. Många av dem, dessa judar (som fortfarande hatar Jesus) har blivit präster och pastorer i nya tempelbyggnader (byggnader som är byggda av människohänder och som är ett människoverk) som kallas för kyrkor och samfund. En del av dem har varit påvar och många av dem har varit renodlade ockultister ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.