Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Paideias Barbara Spectre hjälper väst att bli mångkulturellt med skattepengar från väst


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 13 februari 2018 04:04. Läs inlägget på bloggen här.

För sitt arbete med att sprida ”Judisk” kultur i Sverige, det vill säga ”Mångkultur” vilket ”Judinnan” Barbara Spectre och övriga "så kallade" judar borde göra i ISRAEL vilket de inte gör (där motarbetas allt vad mångkultur heter), har hon fått pris av självaste kungen (se länk nedan).
 
Artikeln som följer publicerades 2016 på bloggen ”Helena Palena”.
 
Ett antal politiker – Yasri Kahn till vänster – inom miljöpartiet som gör det numera kända tecknet för de mest brutala terroristerna på jorden IS. Det wahabitiska tecknet eller pekfingertecknet. Bredvid står Barbara Spectre.
 

 
Barbara Spectre fick 400 miljoner av staten (Göran Persson) för att starta Paideia -Europeiska institutet för judiska studier i Sverige. Vi måste nämligen ha hjälp med omstöpningen av Sverige och Europa till att bli mångkulturellt. Det klarar vi nämligen inte själva enligt Spectre. Barbara Lerner Spectre, född 1942 i Madison, Wisconsin, är en amerikansk-judisk föreläsare och aktivist.
 
Hon grundade 2001 Paideia – Europeiska institutet för judiska studier i Sverige. Barbara är gift med rabbinen Philip Spectre. År 1999 kom hon till Sverige och slog sig ned i Stockholm, där hennes man var rabbin i Stockholms synagoga. Hon har sedan dess utbildat flera hundra personer i ledarskap inom den judiska kulturens förnyelse i Europa genom Paideia.
 
År 2010 belyste hon i en intervju judarnas roll i främjandet av multikulturalism i Europa. Till hösten blir historikern Fania Oz-Salzberger New Director på Paideia. Instiftaren Barbara Spectre fortsätter som Paideias globala
ambassadör.
 
.          ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.