Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ingen skillnad på böneutrop och glassbilen


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 14 februari 2018 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Miljö och hälsoskyddskontoret i Växjö kommun anser inte att det är någon skillnad mellan böneutrop och glassbilen. Vad de skall bedöma efter att Stiftelsen ”Växjö muslimer” har ansökt om att få ha böneutrop vid sin moské på Försommarvägen är om ljudnivåerna kan vara en olägenhet och ha en negativ påverkan på människors hälsa. 
Budskapet bryr de sig inte om. Läs artikeln nedan!
Avgudaläror/onda andars läror har alltid (vilket vi som tror på och vill följa Jesus Kristus/vara hans lärjungar) en negativ påverkan på människors hälsa eftersom det är Satan och hans demoner som ligger bakom dessa läror. 
Detta bryr sig inte världens barn om men att som frälst, som ett Guds barn, medverka till att onda andars läror sprids i samhället (Islam är en sådan lära) är lika med att ta parti för Satan och hans demoners utbredande. Som vi har skrivit många gånger här på bloggen så finns det endast två riken här på jorden. Det är Guds rike och Satans rike som står i opposition till varandra.
En människa tillhör antingen det ena eller det andra riket och arbetar (har lojalitet till) för det rike (den herre) den tillhör det vill säga antingen för Guds rike (för Guds rikes utbredande) eller för Satans rike (för Satans rikes, det ANTIKRISTLIGA systemets utbredande). För Gud eller Mamon.
De allra flesta (inte minst de som kallar sig ”kristna”) vill gärna tro att det finns något eller flera mellanliggande riken (allt kan ju inte vara svart eller vitt intalar man sig, ALLA SKALL MED!!) men faktum är att varje ofrälst människa (om vi tror på vad Jesus/Guds evangelium säger), tillh& ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.