Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Koranens Allah är inte Bibelns Gud


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 16 februari 2018 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

Bibeln säger att Gud har en son medan koranen säger att Allah inte har någon son. Därmed är det bevisat att det är två olika gudar.Bibeln säger både i gamla och nya testamentet att Gud har en son. Gamla testamentetOrds 30:4 Vem har stigit upp till himlen och kommit ner igen? Vem har samlat vinden i sina händer? Vem har knutit in vattnet i ett kläde? Vem har fastställt jordens alla gränser? Vad heter han, och vad heter hans son - du vet det ju?Hos 11:1 När Israel var ung fick jag honom kär, och ut ur Egypten kallade jag min son.

Namnet på Guds Son säger Bibeln klart och tydligt att det är Jesus Kristus!

Nya testamentetMark 1:1 Här börjar evangeliet om Jesus Kristus, Guds Son.Jesus själv säger att han är Guds Son:Joh 10:36
hur kan ni då säga till honom, som Fadern har helgat och sänt till världen: Du hädar, därför att jag [Jesus] sade: Jag är Guds Son.
KoranenKoranen säger att Allah inte har någon son. ”Säg Han Allah är En, Allah Den självtillräcklige. Han föder ej och ej blev Han född och ingen är Hans like.”
(Koranen 112:1-4)
BevisatDärmed är det här tydligt bevisat att Bibelns Gud och koranens Allah inte är samma Gud.Bibelns Gud har en son – Koranens gud Allah har ingen son. Bibelns Gud sände sin son Jesus till att dö på ett kors och uppstå igen för att frälsa människorna från synderna – Koranens gud Allah har inte sänt någon son till att frälsa människorna från synderna eftersom han inte har någon son.Allah är en falsk avgud. Men Bibelns Gud är sann och honom kan du lita på. Han sände sin son Jesus Kristus till världen för att rädda dem som sätter sin tro och tillit til ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.