Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Professionella "kristna"


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 23 februari 2018 00:12. Läs inlägget på bloggen här.

Professionella kristna är inget hot mot världen för de älskar världen och står upp för världen genom att gå i världens ledband. En sann Jesu lärjunge kan inte verka fritt i denna världen (världens rike står i opposition till Guds rike) vilket inte heller Jesus och hans apostlar (de första kristna) kunde göra. De var alltid på kant med världen (det samhälle i vilket de levde) och med dem som hade både den religiösa och den politiska makten vilket var judarna, de skriftlärda och fariseérna, under den tiden.
Judarna har dessvärre fortfarande makten inom dagens falska kyrkor och samfund (vilka påstår att de tror på Herren Jesus men som idag verkar för att Antikrist skall träda fram) vilket är tragiskt med tanke på att judarna förnekar Herren Jesus Kristus och därmed tillhör Antikrists läger (vilket de så kallade kristna vägrar att se) samtidigt som de har den ekonomiska makten i hela världen.   
De Gudshatande judarna (de falska judarna) som har fått de lättlurade ”kristna” till att tro att staten Israel (anno 1948) är skapad av Gud, trots att judarna för länge sedan har brutit med Gud/Jesus, valt att gå sin egen väg vilket var anledningen till att Gud skapade ett nytt och bättre förbund, ett förbund där inte Gud/Jesus längre bor i tempelbyggnader (de troende på Herren Jesus behöver inte göra tempeltjänst) utan i hjärtat hos varje sant troende, älskar dessa kristna och göder dem på olika sätt om de står upp för Israel (mördarstaten Israel) vilket inte är en stat utan en människa som även hade namnet JAKOB.
Jakob (Israel) var en människa men de kristna har fåtts till att tro att Israel är ett la ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.