Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Bättre ordning i klassen med beväpnade lärare?


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 22 februari 2018 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Ska de skolministrarna beväpna Sveriges lärar så att de kan hälla ordning i klassen?
 

Svenska världsförbättrare fördömer den amerikanska presidentens svar på den senaste skolskjutningen: Beväpna lärarna! Min första tanke var att den första som blir skjuten är hon /han som kan vara beväpnad. Om inte läraren drar först. En pensionerad rektor i Norrland varnade för att någon utbränd lärare kommer att skjuta ner jobbiga elever. Nu är det här med beväpnade lärare ingenting nytt. De har funnits i USA några år. Men det var ju innan Trump blev president.... Allt som hände på Obamas tid var ju rätt. 
 
Och lika rätt hade det varit om Hillary Clinton hade varit president  och gjort det beramade uttalandet. Hillary var ju utrikesminister när Obama var president och sägs ha varit skjutglad, men hölls tillbaka av presidenten. Så hon beväpnade de blivande terroristerna i Syrien för att de skulle vinna inbördeskriget mot den syriska presidenten och hans skjutglada anhängare. Vilket är förklaringen till att Trump i valförelsen beskyllde Hillary för att ha skapat IS. Hillary, som beskrivs som "aktivistisk" ville dessutom beväpna diverse skurkstater mot Ryssland...
 
Anklagerna mot Ryssland för att ha manipulerat det amerikanska presidentvalet har nu lett till kraftigt försämrade relationer mellan USA och Ryssland för att Trump ska slippa misstankar för att vara styrd av Putin. I  stället för avpänning mellan USA och Ryssand, kapprustar Nato och USA. Hillarys pedagogik har gått hem, så varför ska inte lärarna vara beväpnade för att hålla ordning i klassen?
 
Tänk dig varje lärare i rollen som uncle Sam, som håller ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .