Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Study study study


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 26 april 2018 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Det är det jag gör just nu. Pluggar. Jag går ju trean på IB som har ett helt annat system än svenska gymnasieprogram, och vi har en treveckorsperiod med "exams", slutprov, som avgör en väldigt stor del av våra slutbetyg. På måndag börjar den perioden så jag fyller tiden som är kvar med plugg, plugg och ännu lite mer plugg... Det är anledningen till att Tanzania-uppdateringarna kommit lite segt (och jag har tänkt göra minst ett till inlägg om resan). 
 


Här var jag i pluggmode i Tanzania. Ser ni min entusiasm!?!

 
Jag är så himla TRÖTT på att sitta vid skrivbordet med ekonomiboken (det blir väldigt mycket ekonomi eftersom det är mitt sämsta ämne, och tyvärr även tråkigaste...). Och jag är lite nervös inför alla proven, såklart. Tretton stycken kommer det bli. Ni får gärna be att jag ska få den energi jag behöver under de kommande tre veckorna!!
 
14 maj har jag sista proven och efter det är hela gymnasiet över, SÅ SKÖNT och overkligt! Wow vad lycklig jag kommer vara då. Jag ser ljuset i tunneln... ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.