Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Bomani Beach


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 26 april 2018 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Samma dag som vi var i nationalparken åkte vi vidare till det sista stället vi skulle vara på i Tanzania. Det var en bussresa på 6,5 timmar som tyvärr blev den sämsta av de tre bussresor vi gjorde. Bussen var väldigt gammal, sliten och smutsig med malätna (?) säten. Den hade även dålig fjädring, så det skumpade en hel del, framför allt för mamma, pappa, John och Juni som satt längst bak... Jag var tacksam för två saker: 1) Hörlurar/öronproppar som stängde ute ljudet från TV-skärmen (jag ska aldrig mer klaga på den oskyldiga reklamen på Karlstadsbuss skärmar...) och 2) Sömn som fick resan att gå snabbare.
 
Till slut var vi framme i alla fall, och fick åka sista biten (1,5 timme) i en mycket fräschare bil. Sedan kom vi till "Bomani beach bungalows" där vi skulle sova de fyra sista nätterna i landet. För att vara helt ärlig levde inte hotellet upp till våra förväntningar- vi hade tänkt oss att det här skulle vara vår avslutande, "lyxiga" semester vid stranden, men hotellet var inte särskilt lyxigt. Våra två rum var trånga, lakanen hade hål och fläckar och myggnäten var det också hål i, toasitsen på det ena badrummet satt lös... Det var ju absolut inte ett av de sämre ställen vi bott på genom åren, men det var helt enkelt inte riktigt vad vi sett framför oss. Dessutom regnade det massor så att vara vid stranden var inget alternativ en stor del av tiden. Men dagarna blev rätt bra ändå. Två gånger åkte vi in till den närmsta staden och turistade lite, åt god mat och använde wifi. Ett litet drama som hände där var att jag, när jag skulle klättra över en halvhög stenmur i skymning ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.