Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

En bra vecka


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 2 juni 2018 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Enligt svaren från enkäten vill förvånansvärt många läsa mer om min vardag, så varsågoda, här kommer ett vardagsinlägg från mitt liv just nu.
 
I måndags passade jag Juni medan mamma fixade med lite grejer. Sedan cyklade jag till kyrkan och städade några rum, eftersom jag är med i "Team Service" i Korskyrkan. Vi har inga anställda för städning utan vi medlemmar fixar det själva, det tycker jag är riktigt bra.
 
Jag tror det var på tisdagen som jag cyklade och handlade och bakade dammsugare (punschrullar). Och städade hemma. På onsdagen var det kristen skolgrupp, den sista för min del eftersom jag inte går i skolan i höst. Lite sorgligt, men om vi fortsätter som vi gjort under våren kommer jag få träffa gänget varannan vecka i alla fall! 
 
Efter det var det lite hemligt fixande i kyrkan inför bröllopet nästa vecka, när vår ungdomspastor och hennes fästman ska gifta sig! Så kul, jag har längtat efter att gå på bröllop så länge, det var fem år sedan sist.
 
På torsdagen fortsatte vi med det hemliga, och sedan hade vi middagsgäster. Jag gick och la mig tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter- då ringer alarmet 05.45. Det blev några timmars sömn i alla fall, innan jag cyklade iväg till universitetet och tog bussen därifrån, till Våxnäs där jag jobbar. Det var en lugn dag faktiskt, jag var i fyra hushåll och det var bara tvätt på ett ställe, så jag hann bli klar till 14.30 vilket var skönt. Det var snälla tanter och gubbar också, en av dem gav mig en hel flaska äppeljuice, så gulligt!
 
På fredagskvällen var det avslutning för Korsdraget, ungdomsgru ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.