Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Tankar om framtiden


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 13 juni 2018 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

 
Så här när jag precis tagit studenten passar det ju bra med ett inlägg om min framtid. Det är ju något som alla frågar mig om nu för tiden... Så här kommer lite tankar om vad jag skulle vilja göra i framtiden.
 
Det som händer i höst är att jag stannar kvar i Karlstad och jobbar, antagligen med det jobb jag har nu med städning inom hemtjänsten. Det är timanställning så det blir lite lagom mycket jobb. Jag ser också fram emot att få mer tid till t ex familjen, vänner och församlingen. Att vara i Karlstad utan att behöva plugga hela tiden. 
 
Vi har också planer på att åka tillbaka till Nepal som familj i slutet av året, kanske en månad eller så. Jag skulle egentligen stanna längre men vi får se hur det blir. Det ser jag fram emot otroligt mycket!
 
I vår vet jag inte vad som händer. Kanske stannar jag i Karlstad, kanske går jag en kort bibelskola om jag är sugen på det. En sak har jag dock planerat och det är en resa till ett land i Asien med ett gäng från kyrkan, för att hälsa på våra vänner som är missionärer där. Det ska bli väldigt spännande!
 
Det jag vill göra någon gång de närmsta åren är som jag nämnde, bibelskola. Det finns ju så sjukt många att välja på, men en jag är lite sugen på är Apg29. Då åker man utomlands tre månader (jag skulle vilja åka till Sydamerika, Ecuador till exempel) och det verkar vara ett bra samarbete mellan kyrkorna i det landet och i Sverige. Då blir det inte bara massa svenskar som åker dit utan att ha koll på landet. Vi får se om det blir det eller någon annan bibelskola. Jag skulle dock gärn ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.