Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ska invandrare som vill flytta hem tvingas kvar i Sverige?


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 16 juni 2018 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

C har hittills gått längst i kraven på tvångsförsvenskning av asylsökande och invandrare. Men har nu fått allvarlig konkurrens av SD, som inte ens drar sig för krav på socialisering av barnen för att göra om dem till svenskar, så att de kommer att få oerhört stora anpassningsproblem, om och när de flyttar tillbaka till de länder de eller deras föräldrar kommer från. Naturligtvis handlar det i denna bisarra tävling om att kränka invandrarna så mycket det bara går. genom att göra dem till "problem".
 
Vilket inte torde avskräcka en enda flyktingsmugglare från att fortsätta med sin lukrativa verksamhet. Det torde inte heller att göra det svårare för extrema islamister eller turkiska fasister eller andra extremister att rekrytera psoselyter i Sverige. C vill dessutom sänka lönerna för "nyanlända och andra som står långt från arbetsmarknaden". Vilka fler än andra generationens invandrare. Riksdagspartierna tävlar nu med åtgärder, som inte alls kommer att minska invandringen, men kommer att skärpa motsättningarna mellan invanrare och "svenskar" med risk för raskravaller och på sikt inbördeskrig som följd.
 
Den invandring, som vi redan har haft, den har vi haft. Den kan inte göras oskedd med nationellt förbud mot böneutrop och liknande idiotförslag. Det fattas bara att de muslimska församlingarna upptäcker att det inte finns någon lag som uttryckligen kräver tillstånd för böneutrop och bestämmer sig för att testa var gränserna går. De kan ju peka på fyllesvinens krogvrål i de centralt belägna bostadsområdena som exempel på vilka volymer som accepteras. 
 
C har tidigare föreslagit att tv&a ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .