Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Veckan som varit


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 1 juli 2018 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Veckan som ligger bakom kan inte jämföras med förra veckan men har ändå varit bra. Jag jobbade måndag-torsdag, dock ganska korta dagar vilket var skönt. I onsdags möttes vi några i kyrkan och åt tacos och lyssnade på en predikan av Francis Chan (lyssna på honom!). I torsdags träffade jag min mentor Rebecka och hon frågade om saker jag tänkt på den senaste tiden- Gud visar att Han ser mina funderingar. Det var ett bra samtal!
 
I fredags hade vi en liten familjefest hemma hos oss med knytis och lekar. Sedan sov Alice över och dagen efter, alltså igår, åkte vi till Sandvikengården över dagen. Det har varit "klostervecka", ett gäng som bor på gården och umgås och jobbar lite. Så vi var med dem, och badade, och åt glass. En riktigt härlig dag! Det är alltid fantastiskt att få vara på Sandvikengården ♡ Tänk att det nu är fyra år sedan jag konfirmerade där!
  
Veckorna som ligger framför kommer också bli riktigt bra. Veckan som kommer nu blir det födelsedagsfirande och Nora, veckan efter jobbar jag på Sandviken, veckan efter MBT (missionärsbarnsläger) och veckan efter det Sandviken igen. Längtar så mycket!  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.