Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nitton år


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 4 juli 2018 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Nu är jag nitton! Det känns som en bra ålder. Sista året som tonåring! Och jag tror att det är ett bra år som ligger framför.
 
Veckan började med en chill dag hemma vilket var ganska behövligt. Jag har börjat kolla på en serie på Netflix som heter Grand Hotel och är på spanska! Superkul. Jag har pluggat spanska i fem år och jag vill inte tappa allt jag lärt mig, så det är kul att få lite användning av det. Dessutom är det en riktigt bra serie! 
 
På tisdagen jobbade jag, jag hann städa fem hushåll och ändå sluta vid 13. Jag var hos en tant som är riktigt läskig. Hon har ill-röd-kantade ögon och ser verkligen skrämmande ut. Det var två från hemtjänstpersonalen där som gick strax efter jag kom. "Vet du nåt om henne?" undrade de och när jag sa "lite" berättade de att hon är aggressiv och att jag ska vara försiktigt och skynda mig. Och att jag aldrig skulle vända ryggen mot henne, "för hon kan komma bakom dig...". Så gick de och jag och tanten var ensamma. Jag var faktiskt lite rädd men som ni förstår överlevde jag. 
 
På kvällen kom ett gäng vänner hem till mig och firade min 19-årsdag. Vi åt Palak Panir (en indisk gryta som är en v mina favvorätter) som jag faktiskt lyckats laga helt själv (i princip) och lekte lekar. Supermysigt!
 
Imorse väcktes jag av sång och sedan skyndade vi oss att åka iväg alla utom pappa till Hjälmargården där vi lämnade John. Han är nu på Smajl, det första lägret han är på utan någon från familjen. Vi fyra tjejer är på väg till Nora där mormor bor. Hon är dock inte hemma nu, hon är hos m ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.