Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Att varna Satans "kristna"


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 22 juli 2018 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Att varna Satans ”kristna”, och med Satans ”kristna” menar jag människor som kallar sig för Jesus lärjungar men som inte är några Jesus lärjungar utan som är lärjungar till sina kyrkor, till världen och ytterst sett till Satan, är LÖNLÖST.
De tror på vad deras bibel lär men de tror inte på det ”Levande ordet” på Jesus/Gud (de inte har någon direktkontakt med Jesus/Gud via Guds/Jesus Ande) utan förvränger och förvanskar Guds/Jesus ord som står i bibeln allt eftersom det behagar dem själva, sina kyrkor, världen och Satan själv.
Faktum är att de tror på och predikar en helt annan Jesus/Gud än den sanna Jesus/Gud och på så sätt är de falska apostlar och oredliga arbetare vars syfte är att få så många som möjligt med sig på sin (på Satans och på Satans kyrkors) sida med ett hopp om att de skall ta emot deras eller någon annan kyrka (bli fast där i slaveri för kyrkan/för samfundet, städa, koka kaffe, hålla i aktiviteter, pynta kyrkan/byggnaden så att den ser trevlig ut på UTSIDAN) så att AVFALLET kan fortsätta enligt Satans plan.
Att ta emot Jesus och att sträva efter och att vilja vandra med honom och enbart med honom som leder varje ett att sina barn/får i den riktning han vill och önskar leda dem är inget som Satans ”kristna” uppmuntrar eller ställer sig bakom.
In i kyrkan/samfundet med dig (därmed basta) är deras paroll och sedan får du prata med ”de äldste” och med dem som har varit med i kyrkan länge om vad DE anser att du skall göra och inte göra samt tycka, tänka eller tro.
Kyrkan och inte Jesus är nummer ett. Jesus kommer först och eventuellt på tredje plats ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.