Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Han fick se Stephen Hawking i helvetet och demoners angrepp på pastorer


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 7 augusti 2018 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av nils 

Morgonen 15 April 2018 började jag, Cesar Sandova Honduras, tillbedja Herren och kl. 12 såg jag Herren började visa mig nya saker. Tänkte att Herren skulle fortsätta visa mer av himmelriket, men det var ej så. Då tog Herren min ande ut från kroppen, men denna gång till platsen av plågor.

Vi började stiga ned genom en fasansfull svart tunnel som gav fruktan i min varelse. När vi landat i botten sa jag till Herren: "Var snäll, jag önskar ej gå till denna plats, Herre det är förskräckligt. "Han sa: "Det är nödvändigt att du går och säger människorna att denna plats är Verklig!"Efter att ha besökt fler platser och fått uppleva de förlorades pina och plågor och där också Jesus lämnade honom, frågade gråtande: "Herre varför har du lämnat mig i denna plats, vart gick du?" När Jesus då visade sig sade Han: "Jag har inte lämnat dig, Jag har varit här med dig.

Men det var nödvändigt att du känner smärtan som dessa människor känner i denna plats, så att du kan gå åter till jorden och få människor att förstå att denna plats är Verklig och Existerar!"

¤¤¤

Herren sade: "Jag skall visa dig en annan plats, Jag skall visa dig någon som var berömd på jorden. "Senare stod vi framför en cell där tjocka galler var, i bakgrunden var en man på en rullstol. Han hade ett hopkrumpet huvud, kunde inte röra sig och kunde inte tala.

Herren sade: "Denna man förnekade Min existens på jorden. När han levde gjorde han ett avtal med djävulen och kom upp med den stora Big Bang teorin. Se nu på hans öde. Han heter Stephen Hawking. På jorden sa de denna man var den mest ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.