Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Två jobbdagar & två dagar i Blåvik


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 9 augusti 2018 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

Nu är vi på väg till Frizon!! För er som inte vet så är det en kristen festival med massa seminarier, gudstjänster, konserter, aktiviteter och härlig gemenskap. I år är den allra sista festivalen så det är extra speciellt. 
 
Måndag och tisdag jobbade jag. Jag var faktiskt hos den läskiga tanten som man inte får vända ryggen till båda dagarna. En gång sov hon och de andra var hon faktiskt ovanligt trevlig (=skrek inte åt mig att jag får komma tillbaka en annan dag). Jag förundras också över hur effektiv jag blivit, jag städar nu en lägenhet på ca 40 min (dammning, dammsugning och våtmoppning av två rum & kök plus städa toaletten). Rekordet är knappt 20 min men då var jag ganska slarvig för jag hade bråttom till nästa...
 
Ett litet vittnesbörd från måndagen var att jag kvällen innan bad Gud visa att Han var med mig på jobbet. Hos första gubben fanns det två påsar med flaskor och burkar, jag ville inte ta med mig båda för jag var inte säker på om jag skulle hitta återvinningsstationen. Men jag kände verkligen att Gud så åt mig att ta båda påsarna, så jag gjorde det. När jag kom ut hittade jag återvinningen, men inte bara det. När jag stod där kom en ung man som bad att få påsarna för att panta. Jag blev så glad att jag lytt Gud för jag hade verkligen ångrat mig om jag lämnade ena påsen! Nu fick jag hjälpa mannen utan att det kostade mig någonting. En liten grej men för mig var det verkligen ett bönesvar.
 
Nu har vi varit två dagar i Blåvik i Småland och hälsat på vår faster, hennes sambo och år kusin Malin. De bor i L ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.