Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Chockvärmen - Det brinner i luften


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 9 augusti 2018 05:05. Läs inlägget på bloggen här.

Idag när jag steg ut från min svala lägenhet blev jag chockad. Vilken värme som slog mot mig! Trots att det blåser så var det som att det brann i luften. Jag fick veta att det var 32 grader i Forserum dit jag åkte sen. När jag var halvvägs hem såg jag att det var 33 grader.TidsteckenOm inte den onaturliga värmen i Sverige är ett tidstecken, då vet inte jag vad som är tidstecken. Dagens onaturliga värme beror bland annat på att varm luft från Saharaöknen sveper in över Europa. Luften blir då väldigt varm. Jag förmodar att det är därför jag upplevde det som om det "brann".Aldrig varit med om detta tidigareJag är 54 år och jag har aldrig någonsin tidigare varit med om att det känns som att det brinner i luften. Den fjärde tömde sin skål över solen, och den fick makt att bränna människorna med eld.
Upp 16:8Sommarens värmebölja beror enligt klimatforskare på att den så kallade jetströmmen har förändrats. En halv grad kvarGlobal uppvärmning på bara två grader kan leda till ett mardrömsscenario för jorden. Just nu är det bara en halv grad kvar eftersom det redan nu är uppe i 1,5 graders uppvärmning! Aftonbladet skriver en märklig sak vad som hände i måndags vid ett bad:– Jag och barnen låg och solade och hade det gott. Från ingenstans började det blåsa upp och prylar flög upp i luften. Det var luftmadrasser och kläder. Det utbröt lite panik hos folk, säger Peter Karlsson, 38.Katastrofen i Jobs bokDenna händelse påminner starkt om en katastrof i Jobs bok i Gamla testamentet:Medan denne talade kom ännu en budbärare och sade: "Dina söner och döttrar åt en måltid och drack vin i ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.