Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ingvar Harknäs syn om eldsvågen


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 13 augusti 2018 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Läsarmejl av nils 

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7. Runt vår värld har rasat och ännu rasar stora bränder likt Sverige i Europa och nu 100-tals i USA m. Fl. Är det inte en förvarning från Herren om det som komma skall enligt Guds Ord?Om nu vissa nekar till att dessa bränder och torkan som medför missväxt skulle vara en Dom från Gud, så kan vi dock alla Konstatera att det Dock Ej Är en Guds Välsignelse!Läser i Ingvar Harknäs bok: "Världens sista dagar, " 2015 om den syn Herren gav honom.

De första tre åren av vedermödan

Mina syner gäller till största del de första tre åren av vedermödans sju år, den del som aposteln Johannes beskriver som den hemliga eller fördolda delen av Guds rådslut.

En natt när jag är i färd med att bearbeta frågor om kriget, upplever jag Herrens närhet. Min profetiska gåva berörs och jag förstår att Herren vill meddela mig något. Plötsligt ser jag hela Europa framför mog, i öster öststaterna och Ryssland. I söder ser jag Grekland och Turkiet, i väster Frankrike och England. Söder om mig ser jag södra Sverige. Ländernas gränser

Jag ser de olika ländernas gränser tydligt utstakade trots att det inte är en karta i ordets rätta bemärkelse, utan det är som själva jorden välver sig mot horisonten. Det är natt över Europa men likväl ser jag kontinenten upplyst.

När ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.