Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

En talande kommentar


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 13 augusti 2018 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

Denna kommentar fick jag av en läsare med signaturen ”Grace” (under inlägget ”skall kristna integrera icke troende)  http://experimentlandet.blogg.se/2018/july/skall-kyrkorna-integrera-icke-troende.html ; och jag väljer att skriva ett speciellt inlägg om det som hon/han tar upp då det på ett tydligt sätt visar hur de ”politiskt korrekta” kyrkorna/samfunden (Satans kyrkor och samfund) älskar världen (de ofrälsta som drivs av världens och Satans ande fram tills att de ”eventuellt” blir frälsta) mer än Gud/Jesus och de som strävar efter att följa honom:
”Bor i Borås och var med i Pingst ett tag men var tvungen till att sluta. Under denna perioden var det som värst.Det till och med hade böner om att det skulle komma fler flyktingar till Sverige. Ser det som Rom,Babylon och andra tidigare riken där man blandar stat och kyrka=antikrit rike. De har ingen kärlek för de som kämpar och har det svårt i vardagen när deras pengar inte räcker. Men de som kommer och aldrig kommer att betala ett öre till stats kassan i form av skatt ska man öppna sina armar för. Jag mådde illa av det som sades och om jag försökte att flika in hur jag tänkte samt vad jag tyckte så bröts det ned med en gång. Jag kan inte vara med in en grupp människor som inte kan se sanningen utan att kunna ha möjligheten att få säga det jag ser. De älskade lögnen mer än sanningen. Min undran är???? Hur många batik häxor gömmer sig inte i dessa församlingar runt om i vårt land?????”
Tyvärr så ser det ut så här i de flesta kyrkor och samfund idag (för att inte säga i alla)  och vi har skrivit mycket om detta i inlägg efter inlägg här på bloggen ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.