Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Jag ska gå bibelskola!


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 14 augusti 2018 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

I fredags på Frizon såg jag en flyer från Götabro bibelskolor som ligger alldeles nära Torpområdet, utanför Örebro. Jag har sett den här infon massa gånger men just den här gången fastnade jag för infon om "26 dagar", en fyra veckors lång bibelskola. "Fy vad kul, det vill ju jag gå på", tänkte jag och mailade och frågade om man fortfarande kunde ansöka. Det kunde man, så jag skickade in ansökan och idag fick jag veta att jag kommit in! På söndag åker jag alltså till Götabro för att tillbringa nästan fyra veckor där. Jag är så sjukt taggad!! Det här blir förhoppningsvis inte den enda bibelskolan jag går på (jag är sugen på en sådär tre-fyra till) men just nu har jag inte möjlighet att gå någon annan och det känns så kul att det här passar för mig. 
 
Götabro är en speciell plats för mig. Jag har gått på Missionärskonferensen där med min familj flera somrar och umgåtts med gamla och nya vänner. Innan dess gick mamma och pappa dessutom en förberedande missionskurs inför Nepal så jag och Moa hängde där ett tag då 2007. Det ska bli jättemysigt att få ha det som mitt tillfälliga hem.
 


 
Ska bli kul att få dela min nya vardag med er! ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.