Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Längtan


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 16 september 2018 18:06. Läs inlägget på bloggen här.

Jag längtar så otroligt mycket till Nepal. Jag saknar sådana där små vardagliga stunder med nepaleser. Som när vi bodde i Tansen och sa samma fras till Santi varje dag när vi kom hem från skolan, "Namaste, hur mår du?". Eller 2015 när vi bodde i en familjs hem i en liten by och jag frågade mamman i familjen om kokat vatten för att hälla på min tandborste som jag tappat på marken. Eller under ABC-trekken 2011 när några pojkar gav oss valnötter. Stunder som skapade en känsla av samhörighet trots alla skillnader mellan oss.
 
Jag kan verkligen bli så sentimental angående Nepal. I fredags när vi planerade vår måltid på en nepalesisk/indisk restaurang blev jag tårögd bara av att tänka på att det kanske jobbade nepaleser där. Tänk att planet går om en månad och en vecka. Galet.
 


Titta vilka pluttisar. Rätt säker att det här var redan 2008.

 
Ps. Jag gjorde en omröstning på Instagram där hela 70.4% av de som röstade ville att jag skulle skriva om Nepalresan på den här bloggen, så jag tänker att det får bli så. Nepal-bloggen blir alltså "arkiverad" eller vad det nu kallas. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.