Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Den gode Hitler vann över Lenin


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 10 oktober 2018 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.En man som heter Hitler besegrade sin motståndare - som heter Lenin - i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, rapporterar RPP.

Kandidaternas fullständiga namn är Hitler Alba Sánchez och Lenin Vladimir Rodríguez Valverde.Hitler ska ha sagt:

"Jag är den gode Hitler."Den onde Hitler

Adolf Hitler, som man tänker på när man hör namnet Hitler, kan vi konstatera är den onde Hitler. Det är ingen tvekan att Tysklands Nasistledare, som dessutom var en katolik, hade en hel del demoner i sig. Det finns de som vill skriva om historien idag och mildra synen på massmördaren Adolf Hitler, men han var förmodligen djävulens försök att ta fram den bibliske Antikrist.Då Antikrist träder fram

En dag kommer djävulen lyckas med att ta fram den bibliske Antikrist, men då är de frälsta hemma hos Jesus. Så länge de frälsta är kvar på jorden så hindras Antikrist att träda fram.

Om du ännu inte har tagit emot Jesus och är frälst så är det dags att göra det nu innan det är försent.Nyckelord: hitler Lenin ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.