Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 11 oktober 2018 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: varldenidag.se. Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.Den republikanske representanthusledamoten Doug Lamborn skriver på Twitter”Trumpadministrationen har avslutat ett kontrakt med ett företag som samlat in fostervävnad från aborterade bebisar. Det här är ett stort steg i rätt riktning mot att helt och hållet stoppa statlig finansiering till stöd av sådana här groteska förehavanden.”
David Daleiden, som låg bakom omtalade videoklipp 2015 säger i ett uttalande:”Hälso- och socialdepartement har tagit ett första litet steg för att stoppa epidemin av människohandel med små bebishjärtan, -lungor, -levrar och -hjärnor som tas från kliniker som utför sena aborter till regeringsstödda laboratorier, där det utförs skattefinansierade experiment.”Det råder knappast någon tvekan om att abort är dödande av ett människoliv, och då använda de små kropparna till forskning är inte bara cyniskt utan direkt djävulskt!Människor behöver Jesus så att de får rätt syn och kärlek till människan!Nyckelord: abort trump ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.