Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 8 november 2018 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: Expressen. Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!En 12 årig pojke är försvunnen i Falkenberg. Han har nu varit försvunnen i över två dygn. Tusentals människor letar efter honom. Pojken heter Dante, är 1,40 lång och har Downs syndrom. Jag tycker det är helt fantastiskt att så många människor letar efter ett försvunnit barn som har Downs syndrom. Det här handlar om människovärde. Människor reser miltals för att hjälpa till att leta efter pojken. Polisen är inblandade. De hanterar nu ärendet som en särskild händelse. Vilket betyder att de sätter in extra resurser. I den olyckliga terrängen som de letar efter pojken har de hästar till hjälp. 2000 Missing People Militären är inkopplad, frivilligorganisationer är inkopplade, kyrkor är egagerade, Missing People är inkopplad. Missing People har har till och med haft över 2000 människor på plats som har sökt efter pojken. Så många har organisationen tidigare inte varit när de har sökt  efter någon. Det var inte så många när de letade efter den försvunna Lisa Holm som senare skulle visa sig vara mördad. Många människor är berörda av den 12 årige pojken som är försvunnen. Måtte det sker ett under så att han hittas vid liv.
Människan Eric
Många berördes också av den 20-årige unge mannen Eric som av en olyckshändelse råkade skjutas till döds av tre poliser. Han hade också Downs syndrom och var helt oskyldig. Många berördes av den olyckliga händelsen. Och många engagerade ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.