Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Han gjorde mig fri! /Jesus


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 5 december 2018 00:12. Läs inlägget på bloggen här.

 Vi har ett hopp, ett härlighetshopp. Vi väntar på Jesu återkomst. Under tiden vi väntar skall vi arbeta på vår frälsning och vår helighet. Jesus kallar de som tror på honom för heliga.Jesus Kristus dog för oss som tror på honom, och han dog också för den som inte vill tro. Men den som tror skall inte förtröttas utan lita på att Herren Jesus Kristus är med den personen- i allt och genom allt.Det var HANS BLOD och inte guld eller silver som köpte MIG fri! Så, allt mitt hopp finns hos Jesus! Det gäller alla människor- bara hans blod kan göra en människa fri! Det grå monstret som är i kyrkan kan vi inte göra något åt hur vi än försöker men vi kan gå ur den och låta bli att gå där, vi går ut därifrån och är med JESUS.
 
Låt oss vara andefyllda kristna som lever det nya livet och lyder Gud och har fred med honom och Jesus.
Vi ska SÖKA och LYDA Jesus för att komma FRAMÅT och senare få vara med Jesus då han hämtar oss hem!
 
Jesus har kommandot och kontrollen och vi behöver vara vid hans sida och lyda honom och inte vara rädda.Vi kan inte TA OSS någon NÅD, utan vi FÅR NÅD av Jesus! Så mycket NÅD!
 
 
/Anji
 
  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.