Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Jag är verkligen inte perfekt


Ett inlägg från bloggen: Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag


Publicerad den 18 februari 2019 18:06. Läs inlägget på bloggen här.

Ofta känns det som att jag har skapat en ganska fin bild av mig själv här på bloggen. Ni får läsa en massa idealistiska tankar, spännande saker jag gör, principer jag försöker leva efter och sådant som Gud talar till mig om. Visst, jag har delat mycket om mina depressioner, jag är ju väldigt öppen på det området, men mina vardagliga dåliga sidor berättar jag inte mycket om. Den senaste tiden känns det som att jag gjort så mycket dumt/klantigt/onödigt och jag tänkte faktiskt dela lite av det med er. Jag vill inte bara visa upp mina bästa sidor. Så nu kommer några punkter från den senaste veckan(ish) för att bidra till en mer realistisk bild av vem jag är...
 
- På universitetet behöver man ett sorts ID-kort för vissa saker, och för att skaffa det ska man fota sig själv i en automat som finns där. TVÅ olika gånger gick jag dit för att ta fotot men avbröt och gick därifrån för att jag inte tyckte jag var tillräckligt snygg. Inte förrän den tredje dagen jag gick dit, när jag hade concealer, mascara och plattat hår blev jag nöjd. Och det är ju inte som att hela världen kommer se det här fotot, verkligen inte. Jag brukar inte se mig själv som fåfäng men sanningen är att när det gäller folk i min egen ålder och framför allt lite äldre, som jag inte känner eller inte känner så väl, då bryr jag mig rätt mycket om hur jag ser ut och vad de tänker om mig. På vardagsgrejer i kyrkan t ex kan jag se rätt kaosig ut, och jag har sällan mer smink än concealer, men innan jag går till universitetet gör jag mig i ordning ganska länge.
 
- I tisdags skulle jag på föreläsnin ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag.