Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Man synar vaccin. Artiklar


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 13 mars 2019 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

 
 

 
Vad anser du om vaccin? Skall man ta vaccin? Kan man också säga att man kan skydda sig emot alla sjukdomar med vaccin? Det tror inte jag att man kan. Jag tror att Guds beskydd och hjälp är nummer 1. Jag fann denna artikel:
 
Läs artikel:
http://www.informationskriget.se/2014/11/06/lakemedelsverket-bekraftar-vad-vaccinkritiker-alltid-har-sagt/
 
Nedan: Ur innehållet, som också finns som PDF-fil!
”Stämmer då detta om att nyare vacciner är effektiva och säkra? Nej, det gör det inte, eftersom det skulle behövas moderna kliniska studier med ovaccinerade kontrollgrupper för att säkert kunna säga att vacciner är effektiva och säkra, vilket enligt Läkemedelsverket är oetiskt och därför kommer sådana studier aldrig göras”.
 
[1] http://www.lakemedelsboken.se/c1c_ped_vaccbarnundom_2013fm10.html?id=c1c_57#c1c_57
Läs även:
Genomskinliga bortförklaringar för att skydda vaccinerna  
 
UR INNEHÅLLET I denna LÄNKEN:
 
”Den verkliga anledningen till att etablissemanget inte vill tillåta att verkliga kliniska studier med ovaccinerade kontrollgrupper genomförs är självfallet den att detta en gång för alla skulle bevisa hur otroligt skadliga vacciner var och att de antagligen inte heller har några som helst fördelar. Det skulle visa sig att det allra bästa för den totala hälsan skulle vara att vara helt ovaccinerad och att i övrigt leva så hälsosamt det går med så bra och naturlig kost som möjligt och så gott det går undvika att utsätta sig för skadliga  kemikalier. Detta vet etablissemanget och därför ges dessa patetiska undanflykter”.
*Läs artiklarna och bekanta dig med sanning? eller osanning?, du kommer nog a ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.