Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Gökens förlorade värdegrund


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 14 april 2019 08:08. Läs inlägget på bloggen här.

 
På begäran – min mest ”rasistiska” krönika någonsin: Gökens förlorade värdegrund
 
 
Av Julia Ceasar:
Nu är den på väg från sin övervintring i Afrika, söder om Sahara. Under den första veckan i maj hörs gökens karaktäristiska tvåtonsläte i södra Sverige – ljudet som många av oss tycker om att höra för att det är så starkt förknippat med vårens ankomst.
Men göken är en parasit som saknar motstycke i fågelvärlden. Den bygger inga egna bon och tar inte hand om sin avkomma utan parasiterar på andra, mindre fåglar, och ägnar sig samvetslöst åt massmord och etnisk rensning.
Många läsare har uttryckt önskemål om att jag ska publicera min krönika om göken igen, Gökens förlorade värdegrund. Det är den mest ”rasistiska” krönika jag någonsin skrivit. Det anser åtminstone Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski.Peter Wolodarski
När jag utsattes för uthängning och mediedrev 2015 gjorde jag en anmälan av Dagens Nyheter och Expressen till PO, Allmänhetens Pressombudsman. I sitt yttrande till PO skriver Peter Wolodarski:
”En av de mest rasistiska krönikorna i Caesars produktion är ”Gökens förlorade värdegrund”. Vid första anblicken tycks den handla om fåglar, närmare bestämt om göken. Ornitologiska uppgifter om göken radas upp. Men krönikan måste läsas i sitt sammanhang, som en del i Caesars kampanj mot invandringen.”

Vad Peter Wolodarski inte vet är att ornitologi är ett av mina stora intressen ända sedan jag var barn. Det står inte ett enda ord om människor i min krönika om göken. Än ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.