Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Kvinnliga sexköpare - vem betalar?


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 14 maj 2019 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Via en annan blogg fick jag tips om några reportage i P4 Radio Sjuhärad om medelåldrs kvinnor med lön eller arvode från samhället (kommunen), som har sexuella relationer med unga män (barn, om de inte har ljugit om sin ålder), som de har vårdnaden om. Och detta handlade baraom en liten del av Sverige. Hur vanligt är problemet med sexhungriga kvinnor, som driver kampanjer för att deras påstått underåriga älskare ska få stanna i Sverige, fastän de inte har asylskäl?
 
Den s.k. Arbogakvinnan, som enligt rätten övertalade sin 17-årige afghanske älskare att mörda hennes föräldrar för att hon skulle få ut sitt arv i förtid, var inte ensam om sexuellt utnyttjande av unga män, som inte borde vistas i Sverige. Hon avslöjades av en annan afghan, som hade reagerat mot knark- och sexorgierna på det privata flyktingboendet.
 
Det nu aktuella sexuella utnyttjandet av unga pojkar och mån i hem för underåriga avslöjades av manliga anställda i samma boenden. Även en kvinna som är god man för en påstått underårig ung man eller pojke, har utpekats. Men är det då inte skillnad mellan sexuellt utnyttjande och sexköp / prostitution? Nja, gränsen är flytande. Och de här kvinnorna har ändå viss makt att påverka enskilda asylärenden. Och här är inte frågan om männen / pojkarna har ställt upp frivilligt, eller ej. Det hade nog de flesta män/ pojkar i den åldern gjort. Och det finns ju annat än pengar att betala med.
 
I Afghanistan är lägsta gifasåldern enligt lag 18 år för både kvinnor och män och sex utanför eller före äktenskapet absolut förbjudet. Sannolikt kostar det också mycket pengar ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .