Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ronie Berggren: "Västvärldens möte med militant islam"


Ett inlägg från bloggen: MXp


Publicerad den 15 maj 2019 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

RONIE BERGGREN skriver i en av sina boktexter om Islam. Rekommenderas inte minst för politiker och media som uppenbarligen saknar insikt om den islamistiska ideologin och religion.

"Islamiska statens kalifat har fallit. skriver Ronie Berggren i sitt Företal maj 2019. Men hotet från radikal islam kvarstår. IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi önskar nu omdana det forna islamiska kalifatet till en islamisk terrorrörelse, Al Qaida 2.0

I Sverige har debatten om islamisk extremism gått väldigt trögt. Våra akademiska lärosäten har präglats av en islamapologetisk vänster som under år, ja nu årtionden, ägnat sig åt att skönmåla islamisk historia och avfärda dem som försökt varna för hoten från radikal islam, som om dessa vore islamofober eller rasister."

KLICKA på bilden nedan:


Utgivaren av bloggen MXp ser Ronie Berggrens bok som en riktig guldgruva för alla med frågor om islam.Inför EU-valet den 26 maj innehåller bokens 5 kapitel verkliga guldkorn för var och en som söker sanningen om jihad, kalifat, sharia etc.Inför valet 2010 röstade undertecknad på det parti (SD) som ensamt hade nåt att säga om religionen och ideologin. Tio år senare - 2019 - menar politiker och media att religionen i fråga är en "fredens religion" och absolut inget annat.
Dag Selander, MXp :: ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av MXp.