Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Umm Hamza vs Åsa Waldau


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 16 maj 2019 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

"Du ska väl inte nu också försvara Kristi brud", frågade en god vän igår. Nej, det tänker jag inte göra, men jag undrar hur mycket förföljelse en från våra "folkdomstolar" (Aftonbladet och Expressen) en jagad person står ut med, innan hon blir så tokig som hon framställs som av drevjournalisterna. 
 
"Du ska väl inte nu också försvara IS-mormor", skulle jag kunna kontra med. Hon flydde hals över huvud till Sverige, när Expressen avslöjade att hon befann sig i Erbil i norra Irak tillsammans med sin f.d. man Patricio Galvez och parets barnbarn. Expressen avslöjade naturligtvis inte hennes senaste svenska namn. Hon har skyddad identitet. Jag gissar att hon riskerade ett långvarigt fängelsestraff, eller ännu värre, om kurderna fått veta att hon befann sig på kurdisk-irakisk mark. 
 
Hon hade flyttat till IS-kalifatet redan 2014 tillsammans med Michael och Amanda Skråmos och deras då födda fyra barn samt sina egna två minderåriga barn, troligen födda efter skilsmässan från Patricio Galvez. Som högt uppsatt kvinna inom det helt illegala kalifatet har honverkat som rekryterare och äktenskapsmäklerska. Hon avsöjades i den senare rollen av en kvinnlig australisk journalist, som höll på med ett reportage om IS' rekryteringar.
 
Den kvinnliga journalisten hade låtsats vara intresserad av att bli Michael Skråmos andra hustru, och alltså hjälpa till med. En kvinna kan ju bara bli gravid en gång var nionde månad, och IS hade som mål att avla fram en ny befolkning, som skulle ersätta den ursprungliga befolkning, som IS var i färd  med att utrota i Syrien och Irak. Svenska IS-mormor var dessutom chef för något slags kvinnlig moralpolis i kalifatet, vilken utd&oum ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .