Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Bibeln säger på många ställen att alla kan tala i tungor


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 11 juni 2019 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Vi ser här i många bibelställen att när den helige Anden kom över den troende kunde de också tala i tungor. Det var inte en enda som inte kunde tala i tungor som tog emot den helige Ande. Alla kunde alltså tala i tungor.

Alla som trorMark 16:17. Och dessa tecken ska följa dem som tror: I mitt namn ska de driva ut onda andar, de ska tala med nya tungor.Vilka var det som skulle tala med nya tungor? – De som tror. Alltså alla de som tror på Evangeliet om Jesus ska också kunna tala nya tungor. Alla som uppfylldes av AndenApg 2:4. Och de blev alla uppfyllda av den Helige Ande och började tala med andra tungomål, allteftersom Anden ingav dem att tala.Vilka var de som talade med nya tungor? – Alla som blev uppfyllda av Den Helige Ande. Vilka var de som blev uppfyllda av Den Helige Ande? – Alla troende som befann sig i den övre salen. Alla som hörde taletApg 10:44. Medan Petrus ännu talade dessa ord, föll den Helige Ande på alla dem som hörde talet.
45. Då blev de troende bland de omskurna, som hade kommit dit med Petrus, uppfyllda av häpnad över att den Helige Andes gåva blev utgjuten också över hedningarna.
46. För de hörde dem tala med tungor och prisa Gud.Vilka var det som Den Helige Ande föll över? – Alla som hörde Petrus tal. Hur många av dem var det som talade i tungor? – Alla som Den Helige Ande föll över. Alla som Paulus lade händerna påApg 19:6. Och när Paulus lade händerna på dem, kom den Helige Ande över dem och de talade med tungor och profeterade.Hur många av dem talade i tungor? – Alla som Den Helige Ande Kom över. Hur många av dem kom Den Helige Ande över? – Alla av dem som Paulus lade händerna på. Paulus talade i tungor
Oftast står det skrivet direkt i anslutni ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.