Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Senaste nytt om Fartun


Ett inlägg från bloggen: Bengt Sjöberg -


Publicerad den 24 juni 2019 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

 
17 månader i ett litet rum hos Jasmin, ”ängeln i Hällefors” fick räcka. I torsdags morse klockan 7 började vi hjälpa Fartun ner till hyrbilen som var stor nog att ta med rullstolen och en del hjälpmedel. Vårt mål var Migrationsverket i Örebro och syftet var att överlämna ansvaret till Migrationsverket. Vi blev vänligt mottagna och lämnade byggnaden. Vi hade försett Fartun med 440 Euro, brev på engelska, grekiska och svenska och mediciner, näringsdrycker m.m. Jasmin har också köpt en telefon och laddat den med pengar så hon kan ringa. Men nu var det dags för MV att ta sitt ansvar. Hon var också kallad till ett så kallat återvändarsamtal. Vi har accepterat en överföring till Grekland OM verket kunde presentera en plan för hur man ska ta hand om en kvinna som behöver hjälp med precis allt. En ung kvinna som är förlamad i ena benet, har enorma smärtor från ett stort sår i ryggen orsakat av en machete eller bajonett samt skottskador och ärr över hela kroppen. Skulle vi få någon plan? Innan vi började köra ville Jasmin att vi skulle be en bön. Det kändes så fint att be och kvinnorna avslutade bönen med Amen=låt det ske så.

 


 

 När vi lämnat Fartun fortsatte Jasmin och jag åkte till Torpkonferensen och drack kaffe och en smörgås. Det var så fantastiskt roligt att många kom fram till Jasmin och mig och hälsade och var så vänliga mot Jasmin. Hon har aldrig varit på en kristen konferens och var så imponerad över alla samlingar och aktiviteter. I varje tält och samlingssal som vi tittade in i sjöng man och talade om att alla är välkomna, att alla är viktiga och att alla kan göra skill ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Bengt Sjöberg - .