Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Fegheten dödar, vi måste gå i terapi!


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 20 juli 2019 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

Att gömma sig bakom en fasad som ser bra ut (det yttre ser bra ut) men att ha ett inre som är fyllt av skuld och skam och allt som prackas på en som människa utifrån, leder till att felaktiga relationer uppstår vilket det finns gott om människor som livnär sig på.
De flesta män och kvinnor (tjejer och killar) vill träffa dröm mannen/kvinnan eller tjejen/killen i sitt liv utan att ha tagit itu med bagaget som gör det svårt för dem att fungera i relationer.
De går från den ena relationen till den andra och tänker inte så mycket på vad de gör eller på vad som händer. De slår sitt bagage ihop med någon som har ett liknande bagage eller ett ännu värre bagage och så är lyckan liksom gjord för detta paret.
Skilsmässan och separationen står dock och lurar runt hörnet.
De visste inte bättre när det begav sig men har via erfarenheter blivit lite klokare. Där befinner sig många idag men de gamla som kan tjäna pengar på de nya eller de nya som kan tjäna pengar på de gamla (tänk på hur konstigt det kan bli?) vill inte erkänna det utan vill att de skall gå i samtalsterapi hos dem (hos de gamla) eller hos någon de känner och som de kan rekommendera (även om den är ny).
De är så duktiga oavsett gamla eller nya och tar bra betalt för varje session med nya klienter (ock kanske även med de gamla). Det är så de kan gå runt när ”dårhuset Sverige” skapar psykisk ohälsa och ingen vill veta vad det handlar om. Att den psykiska ohälsan beror på att människor har blivit förgiftade av Chemtrail och Haarp talas det inte om överhuvudtaget.
Inget ges gratis när de, psykologerna och psykoterapeuterna har fått sina titlar. De ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.