Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Kunskap och utbildning i vad?


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 20 juli 2019 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Hur kan Satan och hans hantlangare få in så många intelligenta och duktiga människor i sitt garn vilket han har lyckats förträffligt med i generation efter generation? Människor som har visat framfötterna sedan barndomsåren och som har läst den ena utbildningen efter den andra och som är duktiga (har mycket kunskap) eller som anser sig vara duktiga (ha mycket kunskap)?
Vad är kunskap i biblisk mening eller vad är kunskap utan Herren Jesus Kristus för en kristen? Nu vänder jag mig till er som säger er tro på honom och som säger er följa honom.
Själv har jag insett att många som påstår sig tro på Jesus och som påstår sig följa Jesus inte gör det. Det är människor de följer samt kyrkor (läror och doktriner). De förlitar sig och tror på allt som deras auktoriteter talar om för dem att de skall tro på och förlita sig på.
De säger sig ha en personlig kontakt med Jesus samtidigt som de står upp för världen och för alla kyrkor som vandrar med världen och som tydligt bevisar det.
De skiljer sig därmed inte det minsta från människor som väljer att gå med i en intresseklubb för att klubben är intresserad av det som personen är intresserad av och för att få gemenskap med likasinnade. De kan vända kappan efter vinden och gör så för att få ligga bra till hos den religiösa klubben som kallas för kyrkor och för samfund.
Vad Jesus och bibeln säger om det bryr de sig inte om för de älskar världen mer än Gud/Jesus. Gud/Jesus kommer i andra eller i tredje, kanske i fjärde hand för att de inte har Gud/Jesus med sig men låtsas som att de har det. De lurar människor som har blivit sant troende till Jesus/Gud och ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.