Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Försvaret skall brytas ner på alla plan


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 20 juli 2019 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

Många människor söker sig idag till sjukvården med alla möjliga symtom som läkarna ställer sig frågande inför. De känner sig sjuka (har ett par eller flera symptom) vilket är anledningen till att de söker sig till sjukvården.
Prover tas i regel och provsvaren visar ofta att personerna i fråga är fullt friska (friska som nötkärnor) trots att de inte känner sig friska utan känner att något är fel och att felet inte har sin rot i huvudet (är psykiskt, att de inbillar sig att de är sjuka) utan att felet ligger på det fysiska planet. Åtminstone till en början.
Psyket och kroppen går hand i hand och man talar om psykosomatiska sjukdomar men vad som kom först ”hönan eller ägget” som man brukar säga, kan vara svårt att få grepp om. Att psykisk ohälsa kan leda till fysisk ohälsa och fysisk ohälsa till psykisk ohälsa är nog de flesta överens om. Det behövs ingen läkarexamen för att förstå att det är så.
Att gifter kan ge psykiska såväl som fysiska symtom är dock något som de flesta kan räkna ut med tårna.
Att spraya ut gifter i luften som människor tvingas andas in om de vill leva och som tar sig ner ända ner till grundvattnet som de tvingas dricka om de vill leva (hur länge klarar sig en människa utan vatten/vätska?) borde vara förbjudet men se det är inte förbjudet.
Så gör man varje dag i ”experimentlandet Sverige” men utan att människor reagerar över det för att de inte är medvetna om det eller för att de tror att alla vill dem gott.. De tror att makteliten (satanisterna) har deras bästa för ögonen.
Den krassa verkligheten är att alla människor inte behövs idag f& ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.