Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

De verkliga klimatförändrarna/förstörarna


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 20 juli 2019 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

Att klimatförändringarna kan orsaka psykisk och fysisk ohälsa är det idag många som känner till men utan att veta hur eller vad det kommer sig.
 Allt kretsar kring den så kallade ”klimatångesten” som går ut på att alla och envar skall känna skuld över att använda plastpåsar eller över att åka flygplan (köra bil) för mycket etcetera etcetera.
Vad man har gjort är att skapa ett problem, ”jorden kommer att gå under tillsammans med allt levande på den, om inte alla slår sina kloka huvuden ihop” och börjar tänka på och värna om klimatet.
De som inte gör detta eller tycker att det är svårt alternativt tvingas bevittna hur grannen eller arbetskamraten etcetera totalt tycks strunta i klimatet/miljön, utvecklar klimatångest.
Klimatdebatten handlar sålunda om den lilla människans göranden eller inte göranden. Det är den lilla människan som är skulden till klimatförändringarna och den ohälsa (psykiska och fysiska) som drabbar allt fler.
Sprayandet av Chemtrail som har pågått under lång tid och inte minst i Sverige som är ett experimentland för Satans hantlangare (Satans synagoga) i syfte att kunna införa ny teknologi, speciellt när det gäller mobiltelefonin, vilket den ”lilla människan” inte kan styra över, talar man inte om.
Faktum är att de flesta bland ”den slumrande” allmänheten eller bland det ”sovande folket” inte ens är medvetna om att gifter såsom aluminium, koppar, barium med mera men även virus släpps ut och har släppts ut i atmosfären i/över Sverige sedan över ett decennium tillbaka.
Man talar alltså inte om dom verkliga klimatförändrarna eller klimatfö ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.