Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Den kontrollerade oppositionen


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 23 juli 2019 03:03. Läs inlägget på bloggen här.

Hur kan man veta om en opposition, ett parti eller en rörelse som man tycker om är kontrollerad av de som oppositionen påstår sig vara emot?
Alla partier som har kommit fram i ljuset (det är anledningen till att de har kommit fram) har visat sig vara kontrollerade av Satans synagoga/juden. Till en början inte men juden kommer in förr eller senare på det ena eller det andra sättet och tar över rörelsen och nästlar sig in i rörelsen.
För att ta ett exempel. Från början så fanns det inga judar inom sverigedemokraterna när denna rörelse startade. Idag så är det judar som styr och kontrollerar denna rörelse/detta så kallade parti för att de har lyckats att nästla sig in och infiltrerat rörelsen och satt sina egna på poster som de inte borde ha fått.
Ni NATIONALISTER som inte har läst Sion Vises protokoll borde verkligen göra det. I dessa protokoll finns allt ni borde veta.
Det är bra att gå med i en nationalistisk rörelse men att lita blint på en rörelse som rör sig är inget att rekommendera.
Nationalister om de kallar sig för det kan i dagens tidevarv endast vara nationalister om de inte är ett hot mot makten. Makten (juden) utnyttjar det faktum att det finns en opposition.
En opposition som kallar sig för en opposition men som tycker synd om sig själva och som inte har något emot att bjuda in en snäll jude eller flera snälla judar som de har druckit kaffe med en gång eller flera gånger.
De som vill upp (typ de av judarna köpta sverigedemokraterna) äter brödet från de som är uppe och så kommer man överens om att kompromissa. Ni kan få folk med er men ta inte alla. Det måste fortfarande se ut som att vi är ovänner och som att vi inte kommer överens. Man sk& ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.