Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Att få sin bostad vandaliserad som oliktänkande


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 25 juli 2019 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

Vi måste inse att det inte är okej att tala fritt ut från hjärtat idag om man är en svensk (en svenne). Att säga sanningen är lika med att riskera fängelse/ett fängelsestraff eller grova böter.
Men att få sin bostad vandaliserad för att man tycker det ena eller det andra, är ett tecken på att något har gått över styr. Då handlar det inte längre om att argumentera utan om att förstöra och förgöra en annan människas tankar och tro som alla som lever i en demokrati har rätt till att ha.
Det handlar om att den/de som uttrycker sina tankar har blivit ett hot mot makten och det första man gör (oavsett vad människan/människorna tror på och står upp för) är att försöka tysta den/dem och skrämma den/dem till tystnad. Om inte det fungerar så hotar man den/dem. Om inte heller det fungerar så placerar man personen/personerna i fängelse. Om inte det hjälper så avrättar man den/dem på något sätt.
Detta var vad som hände med Jesus och hans apostlar och det upprepas idag. Det är samma människor (samma klientel) som sitter vid makten och drar den första fiolsträngen/judarna som våra förfäder tyvärr bjöd in till landet och till att husera här.
De (judarna) har makten och pengarna och kan betala hur mycket som helst för att få en tänkare att tystna eller lyssna på dem men om det inte fungerar så tar man till alla knep som tänkas kan.
Man går så långt som till att betala människor (DRÄGG) som vandaliserar deras bostäder (dumma och unga svennar/svennor) och som påstår sig vilja ha solidaritet och rättvisa vilket inte judarna vill ha i sitt eget hemland men som de är tacksamma för att få arbet ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.