Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ett samtal med hemköpskassörskan


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 26 juli 2019 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Är det verkligen sant? frågade jag.
Ja, det är sant sa hemköpskassörskan för någon vecka sedan när jag var i affären där jag brukar handla samtidigt som hon gjorde en rörelse med handen som talade om att hon mådde illa och var spyfärdig.
Flera gånger om dagen så kommer hon in (tiggaren som ser ut att vara något över trettio) med olika personer och får gå runt och plocka till sig varor i butiken och hon väljer inte de billigaste varorna utan de dyraste (allt ekologiskt), fortsatte hon och suckade för att sedan säga att ”de betalar förstås allt och här sitter man och försöker att få det att gå runt”.
Menar du verkligen det är på det viset?, frågade jag.
Ja, svarade hon och när hon har kommit ut med varorna, ibland flera påsar med varor, så ringer hon på sin mobil och strax efter det så kommer en vit bil och hämtar upp alla varorna, förmodligen hennes man eller pojkvän sa hon i förbigående, och detta fortgår hela dagen lång.
Dessa parasiter, som Sveriges myndigheter tillåter att parasitera i Sverige, har när de har insett att det är färre och färre som är beredda på att ge dem pengar, tagit till helt andra metoder. De tigger mat!
Frågan är dock hur mycket mat de orkar äta här i Sverige. Det är svårt att tänka sig att de åker till sina hemländer för att lämna över några matkassar med fryst ekokyckling, köttfärs, kött etcetera till mindre bemedlade släktingar/vänner (om de inte har något fordon som kan frakta frys/kylvaror) för att sedan vara på plats igen (utanför affären) dagen efter vid åtta eller nio snåret.
Vad i hela fridens namn gör d ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.