Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ett täckelse


Ett inlägg från bloggen: Kristen och Glad -


Publicerad den 1 augusti 2019 07:07. Läs inlägget på bloggen här.

"Han ska på detta berg utplåna den slöja som beslöjar alla folk, det täckelse som täcker alla folkslag. Han ska utplåna döden för evigt. Herren Gud ska torka tårarna från alla ansikten och ta bort sitt folks vanära från hela jorden, för Herren har talat."

‭‭Jes‬ ‭25:7-8‬ ‭
Det täckelse som det talas om är det täcke av synd som mänskligheten bär på. Vi som är födda av anden har tillgång till livets andes lag och behöver inte gå in under det här täcket men jag tror att vi slumrar till ibland och går in under den här slöjan.  Så när någon frågar: - "Hur är det?" Svarar vi bra, fast egentligen har vi dåligt samvete för att vi inte har bett och läst bibeln som vi borde, motionerat som vi borde (tagit hand om andens tempel, som är vår kropp), är stressade över jobbrelaterade
saker, saker som vi borde hinna göra hemma men inte hunnit, någon vi borde ha tagit kontakt med osv. Hur vore det om vi kastade av det här täcket av anklagelser och prisade Gud, tackade honom för allt fantastiskt och underbart vi har i våra liv. Kastar av det här oket av plågor som vi går och bär på?


"Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Livets Andes lag har i Kristus Jesus gjort mig fri från syndens och dödens lag." (Rom‬ ‭8:1-2‬)
Låt inte anklagaren härja fritt i ditt liv. Han njuter av att ha ett grepp om ditt liv, att kunna tortera sig med sådana här tankar. Men det är inte Guds plan. Han har kallat dig ut i en total frihet. "Om nu Sonen gör er fria blir ni verkligen fria." ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristen och Glad -.