Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Himmelen och helvetet


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 6 augusti 2019 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

Allt sedan kristendomen blev en accepterad religion eller snarare sedan man började att göra religion av Jesus så har präster, predikanter och pastorer skrämt människor med ”helvetet” i syfte att få dem till att underordna sig ”kyrkan” och de styrande makthavarna i staten/samhället.
I dag varnar i regel inte präster och pastorer för ”helvetet” och kyrkan (kyrkorna) använder sig inte av ”helvetespredikningar” (behöver inte detta) för att få lydiga medlemmar.
Inte för att det inte existerar något ”helvete” utan för att det är ”Kärlekslöst” och för att det går att kuva och styra över de kristna utan sådana predikningar tillsammans med statens representanter.
Mellan kyrkan och staten finns fortfarande ett band som ännu inte har brutits trots att kyrkan numera sägs vara skild från staten.
Men vilka hamnar då i helvetet enligt vad bibeln och Jesus (apostlarna) lär?
Under den tiden när det var lag på att alla svenska medborgare skulle gå i kyrkan och när ingen kom undan utan att bli bestraffad av kyrkans män (på det ena eller det andra sättet) och när alla (vare sig de trodde på Jesus/Gud eller inte) var tvungna att kunna rabbla bibelverser både baklänges och framlänges (åt alla håll och kanter) för att undgå att bli hotade eller förföljda (bli sedda som mindre aktningsvärda människor i samhället), så hade kyrkan (med Satan och staten i täten) några förträffliga århundraden.
Man tutade i dem (stackarna) som man tvingade in till kyrkorna (till att närvara vid gudstjänsterna varje söndag) att om de inte går till kyrkan (lyder kyrkan och de kyrkliga samt överheten även ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.