Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Har alla människor ett lika värde för Jesus/Gud?


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 6 augusti 2019 08:08. Läs inlägget på bloggen här.

Har alla människor ett lika värde för Jesus/Gud?
De flesta så kallade ”kristna” skulle utan att blinka svara ”ja, självklart har de det”. ”Jesus/Gud älskar alla människor lika mycket (han har skapat alla människor) och han gör ingen åtskillnad mellan människor”. ”ALLAS LIKA VÄRDE”!! ”ALLA ÄR GUDS/JESUS” barn!!
Om detta är sant varför talar de ”kristna” om att människor (alla människor) behöver bli ”FRÄLSTA” (födda på nytt i Jesus Kristus) och varför kom Jesus (Gud som människa) till jorden?
Inte var det väl för att tala om hur mycket han älskar alla människor i sitt ofrälsta tillstånd (i sin gamla människonatur) eller för att tala om att den ofrälsta människonaturen (som alla föds med och drivs av fram tills att de EVENTUELLTav nåd blir frälsta och tar emot frälsningen), är lika mycket värd som den frälsta människonaturen (den nya naturen i Kristus)?
Enligt dessa ”så kallade kristna” och deras resonemang om att Jesus älskar allt och alla, behövs ingen frälsning till Jesus/Gud för det går precis lika bra att vara ofrälst eftersom Gud/Jesus, som sagt, älskar alla människor lika mycket oavsett. Alla är lika värdefulla för honom och lika älskade av honom.
Är detta verkligen vad Jesus och bibeln lär eller är det en ren och skär lögn som kommer från lögnens herre?
Går det att skilja mellan den gamla människonaturen (som alla ofrälsta drivs av fram till att de eventuellt blir frälsta) och människan som drivs av denna natur genom att påstå att människans natur är förvisso ond men människan i sig är go ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.