Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Att vittna om Jesus utan den Helige Andes ledning


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 3 augusti 2019 14:02. Läs inlägget på bloggen här.

Det finns en video på You tube som visar vad som kan ske när ”kristna” går ut för att predika eller evangelisera utan den Helige Andes ledning (se videon nedan) och i sitt kött och i detta fallet i ett muslimtätt område det vill säga i Hjällbo utanför Göteborg.
Att säga att ”Vi älskar alla människor”, att ”Vi älskar er på riktigt” och att ”Vi är era vänner” gick inte (vilket ni kan se själva) hem hos muslimerna. De blev bara mer och mer aggressiva.
Tyvärr så finns det många så kallade ”kristna” som vill göra reklam för sig själva och visa på hur modiga de är och hur mycket de tvingas lida för Herren Jesus Kristus skull.
I videon bevisas detta bland annat genom att de tre predikande männen har lagt in en bild på sig själva som upptar cirka två minuter av den 5.45 minuter ”korta” videon.
Inte heller att säga ”Skjut mig, jag dör för Jesus”, ”Jag är beredd på att dö för Jesus” eller ”Vi kommer med KÄRLEK på riktigt”, gick hem hos de aggressiva muslimerna. Inte undra på det när det inte var Jesus utan de själva som de upphöjde på ett mycket tydligt sätt.
Vad lär bibeln om det?
Att ge sig ut till mångkulturella områden för att tala om hur mycket VI (de som gör detta) älskar de boende eller de som befinner sig där, är lika falskt som när politiker (särskilt innan valen) besöker förorter och talar om hur ”Mycket de bryr sig om de mindre lottade där”.
Det är för att vara ärlig på gränsen till provokativt och skapar bara hat och illvilja hos dem som inte är MOTTAGLIGA (som är getter och inte f&o ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.