Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Islampropaganda på bibliotek


Ett inlägg från bloggen: Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv


Publicerad den 31 juli 2019 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Tog idag en sväng in på biblioteket i kvarteret där jag bor under förmiddagen och blev till en början mycket häpen men efter en stund upprörd för att inte säga bestört.
Vid sidan av ingången (efter att ha gått in genom porten från gatan och de inglasade sidoväggarna där konstnärer brukar hänga ut sina verk/alster men där det inte fanns något att beskåda för tillfället), står ett stort avlångt plakat med Islams syn på det ena och det andra. Det handlade om kvinnosyn, om Islam och samhället med mera.
Jag läste snabbt igenom vad som stod och kunde konstatera att det inte handlade om saklig information utan om ren och skär propaganda och skönmålning av denna ”religion” om man nu kan kalla Islam för en religion med tanke på att religion och politik (stat och samhälle) för muslimerna är ett. Det ena kan inte fungera utan det andra.
Sedan ställde jag mig frågan om det är tillåtet att propagera för religioner, organisationer, föreningar eller kanske för politiska partier och dylikt i de offentliga så kallade rummen. Ett bibliotek är väl så nära ett offentligt rum som det går att komma?
Jag kom fram till att det inte är tillåtet med hjälp av egna erfarenheter och genom att vara påläst gällande lagar och förordningar och gick därför fram till bibliotekspersonalen, en kvinna och en man, och frågade om jag hade sett rätt och hur man kan tillåta religiös och politisk propaganda på ett bibliotek?
På vägen fram till dem såg jag dessutom att de tre montrarna som brukar vara fyllda av böcker av allehanda slag och ämnen enbart var fyllda av böcker om Islam och som, vilket jag kunde se på titlarna, utm& ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Laglöshetens hemlighet - Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv.