Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

234 omvändelser på Tjörns tältmöten


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 12 augusti 2019 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Bild: Världen idag.
Tjörns tältmöten "Det finns hopp" med Sebastian Stakset blev öns största någonsin. 234 stycken blev frälsta!

På söndagskvällen avslutades den stora tältkampanjen Det finns hopp på Tjörn med bland annat Sebastian Stakset. Bland tusentals besökare registrerades 234 omvändelser till Jesus Kristus!
"Vi såg samma sak i Sävsjö och att få se det hända igen är helt makalöst", säger prästen Hans Weichbrodt som var en av talarna.Varje individuell själ som tar emot Jesus Kristus är sann väckelse.Vad väckelse är
Egentligen är det inte intressant hur många som kom, utan det intressanta är hur många som blev frälsta. 234 registrerade omvändelser är helt fantastiskt. Tänk att så många människor blir frälsta och får sina namn skrivna i livets bok i himlen. Varje individuell själ som tar emot Jesus Kristus är sann väckelse.
Oftast stirrar vi blinda på hur många som kommer till ett möte om vi ska kalla det för väckelse. Men detta är fel tänkt. Väckelse är där när en människa tar emot Jesus och blir frälst. Så här sa Lewi Petrhrus i sin sista predikan på Nyhem 1974 angående dom detta:"Det finns de som skriver och säger att tecknet på väckelse är fulla lokaler. Det är fel. Jag har varit med i begynnelsen på väckelse. Jag var med i Oslo när Barrat kom hem och väckelsen började - pingstväckelsen - och Barrat predikade kväll efter kväll för halvsatta lokaler. Men människor blev frälsta och andedöpta.Mina vänner, det som jag tröstade mina vänner med under min verksamhetstid det var detta: Att där det finns en syndare som vaknar &o ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.