Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ett välplanerat mediedrev mot Lugnetkyrkan eftersom de inte viger homosexuella


Ett inlägg från bloggen: Apg29


Publicerad den 12 augusti 2019 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Skärmdump från dagen.se. 
Lugnetkyrkan i Falun var den första i raden av församlingar som presenterades som "homodiskriminerande" i Sveriges Radio P4 Dalarna, skriver tidningen Världen idag.

Nu har Lugnetkyrkans ledning haft ett möte med kommunen, som överväger att avbryta sina affärsuppgörelser med församlingen.Påtvinga
Man kan undra varför det är så viktigt att påtvinga andra människor sin syn på homosexualitet. Kan det bero på att vi lever i den sista tiden?
Bibeln säger:

Upp 22:11. Den som gör orätt han fortsätter att göra orätt, och den som är oren han fortsätter att vara oren. Och den som är rättfärdig han fortsätter att vara rättfärdig och den som är helig han fortsätter att vara helig.

Gud älskar alla människor, lika så de homosexuella, och vill att de ska bli frälsta och komma till kunskap om sanningen. Jag tror att det vi ser nu är en förberedelse på att Antikrist snart ska träda fram. Bibeln lär oss tydligt att Antikrist är oren. Slå sönder heligt
Men det verkar som att djävulen vill slå sönder allt det som är heligt och rent. På det sättet förstår vi att vi lever i den sista tiden.
Jag tror att det vi ser nu är en förberedelse på att Antikrist snart ska träda fram. Bibeln lär oss tydligt att Antikrist är oren.
Därför är det viktigt att vi mer än någonsin vittnar och predikar om Jesus så att människor får möjlighet att ta emot honom och bli frälsta. Man kan undra varför det är så viktigt att påtvinga andra människor sin syn på homosexualitet. Kan det bero på att vi lever i den sista tiden? Avsade vigselrätten ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Apg29.